ONDERSTEUNING

HOME > ONDERSTEUNING > DOWNLOADS

DOWNLOADS

Software

• Software

Klik voor weergave van de snelstarthandleiding op het pictogram voor Windows Media Player, Adobe Flash Player of QuickTime. Deze handleiding bevat een video.

* U moet Adobe Acrobat Reader installeren om het pdf-bestand te openen. Download deze software.

e-Train Data(TM) ver4.0

e-Train Data(TM) Ver.4
    Software

Handleidingen Handleidingen en snel-aan-de-slag video’s om uw product van CatEye te leren kennen.

Click here to find manuals in other languages.

• Computers

Klik voor weergave van de snelstarthandleiding op het pictogram voor Windows Media Player, Adobe Flash Player of QuickTime. Deze handleiding bevat een video.

* U moet Adobe Acrobat Reader installeren om het pdf-bestand te openen. Download deze software.

CC-PA110W [Padrone +]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-VT230W [Velo Wireless]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-SC100B [Padrone Smart+]

Online Manual
    PDF

CC-VT235W [Velo Wireless+]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-GL51 [Stealth evo+]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-GL11 [Stealth evo]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-PA500B/CC-RD500B [Padrone Smart / Strada Smart]

Online Manual Online Manual
    PDF

CC-TR310TW/TR210DW [V3n]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-TR300TW [V3]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-TR200DW [V2c]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-GL50 [Stealth 50]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-GL10 [Stealth 10]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-AT200W [Adventure]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-PA100W [Padrone]

PDF

new version

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-PD100W [Cateye Fit]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-COM10W [Commuter]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-RD430DW [Strada Digital Wireless]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-RD420DW [Strada Digital Wireless]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-RD410DW [Strada Digital Wireless]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-RD400DW [Strada Double Wireless]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-RD310W [Strada Slim]

Strada Wireless Slim
    PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-RD310W [Strada Wireless]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-RD300W [Strada Wireless]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-RD200 [Strada Cadence]

PDF Media Player QuickTime

CC-VT210W [Velo Wireless+]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-MC200W [Micro Wireless]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

CC-MC100W [Micro Wireless]

PDF

CC-VL520/820 [Velo 7/ Velo 9]

PDF

CC-VL510/810 [Velo5/8]

PDF

CC-VT200W [Velo Wireless]

PDF

CC-ED400 [Enduro]

PDF

Oudere produkten

CC-RD100N [Strada]

PDF Media Player QuickTime
  • Multi Sport Computers

Klik voor weergave van de snelstarthandleiding op het pictogram voor Windows Media Player, Adobe Flash Player of QuickTime. Deze handleiding bevat een video.

* U moet Adobe Acrobat Reader installeren om het pdf-bestand te openen. Download deze software.

MSC-GC100 [INOU]

PDF

Oudere produkten

MSC-CY300 [Q3a]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp

MSC-CY200 [Q3]

PDF Media Player QuickTime App Store AndroidApp
  • Koplampen

Klik voor weergave van de snelstarthandleiding op het pictogram voor Windows Media Player, Adobe Flash Player of QuickTime. Deze handleiding bevat een video.

* U moet Adobe Acrobat Reader installeren om het pdf-bestand te openen. Download deze software.

HL-EL930RC [Sumo 3]

PDF

Hl-EL920RC [Sumo 2]

PDF

HL-EL340RC [Econom Rechargeable]

PDF

HL-EL610RC [Single Shot Plus]

PDF

HL-EL600RC [Single Shot]

PDF

Oudere produkten

HL-EL820RC (DOUBLE SHOT PRO)

Handleidingen
    PDF

HL-EL830RC (TRIPLE SHOT PRO)

Handleidingen
    PDF

HL-EL710RC (DOUBLE SHOT)

Handleidingen
    PDF

HL-EL700RC (TRIPLE SHOT)

Handleidingen
    PDF
  • Veiligheidslampen

Klik voor weergave van de snelstarthandleiding op het pictogram voor Windows Media Player, Adobe Flash Player of QuickTime. Deze handleiding bevat een video.

* U moet Adobe Acrobat Reader installeren om het pdf-bestand te openen. Download deze software.

TL-LD630-F [Rapid 3]

PDF

Lijst met bandmaten

• Lijst met bandmaten

Klik voor weergave van de snelstarthandleiding op het pictogram voor Windows Media Player, Adobe Flash Player of QuickTime. Deze handleiding bevat een video.

* U moet Adobe Acrobat Reader installeren om het pdf-bestand te openen. Download deze software.

Tire size chart

Tire size chart
    PDF

Snelstarthandleidingen voor de installatie Snelstartvideo's om de installatie te leren kennen.

• Beugelinstallatie

Klik voor weergave van de snelstarthandleiding op het pictogram voor Windows Media Player, Adobe Flash Player of QuickTime. Deze handleiding bevat een video.

* U moet Adobe Acrobat Reader installeren om het pdf-bestand te openen. Download deze software.

CC-TR300TW / TR200DW (V3/V2c)

Media Player QuickTime

Strada Family

Media Player QuickTime

CC-AT200W (ADVENTURE)

Media Player QuickTime

CC-COM10W [Commuter]

Media Player QuickTime

CC-VT210W [Velo Wireless+]

Media Player QuickTime
  • Sensor-installatie

Klik voor weergave van de snelstarthandleiding op het pictogram voor Windows Media Player, Adobe Flash Player of QuickTime. Deze handleiding bevat een video.

* U moet Adobe Acrobat Reader installeren om het pdf-bestand te openen. Download deze software.

CC-TR300TW/CC-TR200DW (V3/V2c)

Media Player QuickTime

CC-RD400DW (STRADA DOUBLE WIRELESS)

Media Player QuickTime

Analog speed sensor (for the COMMUTER/STRADA WIRELESS/VELO WIRELESS+)

Media Player QuickTime

CC-AT200W (ADVENTURE)

Media Player QuickTime
  • Sensor ID-link

Klik voor weergave van de snelstarthandleiding op het pictogram voor Windows Media Player, Adobe Flash Player of QuickTime. Deze handleiding bevat een video.

* U moet Adobe Acrobat Reader installeren om het pdf-bestand te openen. Download deze software.

CC-RD400DW (STRADA DOUBLE WIRELESS)

PDF Media Player QuickTime

CC-AT200W (ADVENTURE)

PDF Media Player QuickTime
  • Installatie hartslag-borstriem

Klik voor weergave van de snelstarthandleiding op het pictogram voor Windows Media Player, Adobe Flash Player of QuickTime. Deze handleiding bevat een video.

* U moet Adobe Acrobat Reader installeren om het pdf-bestand te openen. Download deze software.

CC-TR300TW (V3)

Media Player QuickTime

Get Adobe Acrobat ReaderU moet Adobe Acrobat Reader installeren om het pdf-bestand te openen.
Download deze software.

WindowsMediaPlayer Get Adobe Flash Player QuickTime Installatievideo’s zijn beschikbaar voor Windows Media Player, Adobe Flash Player en QuickTime.
U moet deze software installeren om de video weer te geven. Download deze software.